Om Os

Din el-installatør i Taastrup

Historien

BH El-Service er efterfølger af Boris Hansen EL A/S, firmaet hed i et par år også Boris Hansens Eftf. - men da vi ikke følte navnet indikerede vi var el-installatør valgte vi at omdøbe firmaet.

Boris Hansen startede oprindeligt firma i 1974, Per Bagge gik ind i firmaet omkring 1989 og har efterfølgende selv drevet virksomheden i mere end 25 år - Claus Bagge overtog den daglige ledelse i 2014.

bhel_elektriker_ok

Vores passion

Vi holder os løbende ajour med udviklingen på markedet og sørger for at tilegne os den nødvendige know-how til vores medarbejdere, således at de også i fremtiden kan indgå i det fleksible hold medarbejdere der udgør BH El-Service.

El-Installatør forretninger der arbejder for både private og virksomheder, glemmer ofte at de befinder sig i en service branche, der på lige fod med andre butikker/virksomheder skal prioritere kunden højest. I BH El-Service bestræber vi os på at dette er en del af vores kerne værdier, vi ser gerne at vi kan komme igen en anden gang hos en kunde uanset hvilken medarbejder der har håndteret sagen.

0

Kunder

0

Projekter

0

Positive anbefalinger

0

Medarbejdere

Vores Værdier

Vores kerneværdier vi ihærdigt forsøger at efterleve ved udførsel af alle opgaver.

God service

God kunderådgivning

Godt materialevalg

Kundepleje

Konkurrencedygtige priser

Uforpligtende tilbud

Skræddersyede løsninger

Overholder aftaler

Hurtig svar på henvendelser

bhel-elektriker
ring til os på

43 99 02 34

Eller tryk herunder for at sende en besked til os.