Elektriker i Taastrup – nær Glostrup og Albertslund

Elektriker i Taastrup – tryghed og kvalitet i højsædet

Velkommen til BH El-Service i Taastrup! Vi er et kompetent el-firma med hele 50 års erfaring i bagagen, og vi tilbyder derfor alt fra mere klassiske el-opgaver til de nyere områder såsom IT, IHC og overvågning for både private og erhverv. Hos os er en elektriker ikke bare en håndværker, der skal levere et godt og tilfredsstillende stykke arbejde – nej, han skal også levere en god og tillidsfuld service, hvor du som kunde bliver hørt.

 

Hvis du søger en elektriker i Taastrup, hvor godt håndværk går hånd i hånd med service og tryghed, så er det BH El-Service, du skal kontakte! Du er velkommen til at ringe til os på 43 99 02 34 eller skrive en mail på  bh@bh-elservice.dk.

 

Professionel elektriker i Taastrup med bred kompetenceprofil

Med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig med stort set alt inden for elarbejde. Nedenfor kan du se et udpluk af de services, vi tidligere har hjulpet vores kunder med:

 

– Elinstallation
– Eleftersyn
– LED-belysning
– Netværk
– Adgangskontrol
– Vagtservice
– Brandalarm
– Porttelefon
– Videoovervågning
– IHC
– Energibesparelse
– Renovering

 

Vores el-forretning ligger centralt i Taastrup, så hvis du søger en elektriker i Glostrup eller Albertslund, kigger vi gerne forbi. Ja, faktisk kan vi tilbyde elservice på hele Sjælland.

 

Vores kunder elsker os – serviceminded elektriker nær Glostrup og Albertslund

Har du brug for en elektriker i Taastrup, som du kan stole på? Hos BH El-Service glæder vi os over, at vores kunder er så tilfredse, at de i mange tilfælde vælger os igen, når elektronikken driller. Vores profil på håndværker.dk er også fyldt med gode udtalelser, og vi har faktisk scoret 4,9 ud af 5 i kundetilfredshed. Læs mere her.

 

Elektriker i Taastrup – din sikkerhed for et godt stykke arbejde

Vi er medlem af garantiordningen Tekniq, som er din sikkerhed for arbejde af en særlig høj kvalitet. Skal vi hjælpe dig med dit næste el-projekt? Så giv os et kald på 43 99 02 34.